Andet Rengøring

Udover at vi tilbyder synlig rengøring så mener vi at der forligger noget skjult rengøring, som er inden kontortid.

Opgaverne kan være at hente posten, at fylde papir i kopimaskinen, at sætte kaffe over eller at dække op til møde i et mødelokale. Kort sagt alle de opgaver, som virksomheden ikke rigtig har fået uddelegeret i sin egen organisation, og som tit kan skabe et irritationsmoment for de medarbejdere, der bliver sat til at udføre dem.
Et af vore mål er at få flere fuldtidsstillinger og de kan opnås hvis rengøringsmedarbejderen bliver integreret noget mere i dagligdagen hos kunden og får direkte kompetencer, så vil man få en positiv udvikling hos vedkommende og derfra et længere ansættelsesforhold.

“ALTID levere hvad vi lover”

Måtteservice
Snavs udefra skal helst stoppes inden det når ind på jeres arbejdsplads!
Med Måtteservice fra DSK Rengøring, stopper man effektivt snavs, fugt og smuds før det bliver trukket videre ind i lokalerne. Det bidrager til en pænere arbejdsplads og et bedre indeklima.
De kan selv bestemme hvor ofte de skal skiftes, lige fra en gang om ugen til en gang om måneden.
Viskestykker
Vi kan sørge for at dine viskestykker og håndklæder i virksomheden hentes, vaskes og leveres tilbage. Det bidrager til en pænere arbejdsplads, et bedre indeklima og lavere rengøringsomkostninger.

I kan også leje viskestykker og håndklæder, udført i en høj kvalitet.

Her kan vi indkøbe alt det tunge forbrug til kontoret. Denne ordning er mange virksomheder meget glade for.
Vi henter, vedligeholder og bringer. Så selv hvis I løber tør for rene viskestykker og håndklæder, så er hjælpen lige ved hånden.

Tæpperens
Tæpper skal vedligeholdes lige så grundigt som alle andre typer gulvbelægninger.
Tæpperne er en af de steder hvor støvmider, støv og snavs ophober sig allermest, og det kan selvfølgelig fjernes gennem systematisk og effektiv rens. En overfladisk daglig støvsugning fjerner ikke de hudskæl, pollen og husstøvmider som synker dybt ned i tæppet.
Tæpperens formindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og medfører derfor færre sygedage blandt personalet.
Sanitetservice
Hvornår har I sidst manglet toiletpapir og sæbe?

Med toilet- og bademiljø fra DSK Rengøring, er der altid styr på virksomhedens toiletter og bade. Vi leverer udstyret og står for løbende opfyldning af sæbeholdere, papir og håndklæder.

Fordele ved Toilet- og Bademiljø:

Et bredt sortiment af kvalitetsudstyr til virksomhedens toiletter og bade
Individuelle løsninger til både kontorer, fabrikker og værksteder.
Altid opfyldning.
Højere hygiejne og mindre sygefravær med rene toiletter og bademiljøer.

Rene og pæne toiletter er noget, mange af os tager for givet. Men så snart der mangler toiletpapir eller sæbe, finder vi ud af, at det kræver mere end blot rengøring at få styr på toiletterne. Med Toilet- Bademiljø fra DSK Rengøring kan virksomheden altid byde på rene og indbydende toiletter til kunder og ansatte.

DSK Rengøring gør rent med omtanke og systematik. Vi er specialister i alle former for rengøring.

DSK Rengøring hjælper både små og store virksomheder, og vi gør det altid til en fornuftig pris. Med DSK Rengøring behøver du kun én samarbejdspartner, til at sikre det bedste arbejdsmiljø i din virksomhed.

Edb-Rens
Ved at få renset sit EDB-udstyr, undgår man mange sygedage, bl.a. på grund af smitsomme sygdomme og allergi. Vi kan tilbyde at rense jeres udstyr, til en fornuftig pris.

Skærme og evt. skærmfilter:
Renses og støvsuges.
Kabinet:
Renses og støvsuges.
Systemenhed:
Renses og støvsuges.
Tastatur:
Lufttryk renses for støv, støvsuges, og hver enkelt tast renses.
Mus:
Renses og støvsuges.
Printer:
Støvsuges, evt. lufttryk renses indvendig, for støv. Støvsuges udvendig og renses.

Materialet der bruges er godkendt til brug på EDB udstyr, og støvsugeren er med specielt filter. Vi kan også tilbyde at rense jeres telefax, kopimaskiner, regnemaskiner og telefoner. Tilbud på disse gives pr. gang.
Vores erfaring med rensning af EDB er at det er en rigtig god ide, at lave en aftale om rensning 2–4 gange årligt, alt efter hvor meget man bruger sine maskiner.