Specialiseret Rengøring

Da der er i visse brancher stilles en række specialiserede krav til rengøringen, 
har DSK Rengøring derfor udviklet en række punkter, som tager vare på netop 
disse områder, hvad enten branchen er renrum, industri, detail eller andet.

“ALTID levere hvad vi lover”

Renrum
Serviceløsninger indenfor renrum. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til renrum ud fra jeres specifikke ønsker og behov. DSK Rengøring leverer hurtigt renrum udrykning fra time til time i hele Storkøbenhavn.
Vikar
Fagområde:
Pakkeri, industri, chauffør/medhjælper, lager, produktion og rengøring, kontor, hotel og restauration. DSK Rengøring leverer også vikar service i både private og virksomheder.
Erhverv
DSK Rengøring har udviklet et målbevidst plan for serviceløsninger til detailhandelen med særlig opmærksomhed på et rent og behageligt butiksmiljø til glæde for kunderne.

DSK Rengøring Special er et specialserviceområde i DSK Rengøring, der foretager rengøring og andre højt specialiserede serviceydelser for detailbranchen.

DSK Rengøring Special indebærer en del services, der er med til at sikre dine kunders positive opfattelse af din butik. Det kan gøres med følgende punkter:

Rengøring og polering af gulve i butiks- og gangarealer, samt rens af tæpper og måtter.
Rengøring af vinduer, skilte, facader, m.v.
Rengøring af inventar (montrer, hylder, kassesluser m.v.)
Hvorfor vælge os?

Vi har mere end 2 års erfaring indenfor detailbranchen og arbejdet med det som et område alene for sig selv, og derfra har skabt en række enkeltstående løsninger.
Vi har stort kendskab og viden i detailbranchen og ved, hvad der rører sig på området.
Vi ved, at kunderne lægger stadig mere vægt på oplevelse og kvalitet i valg af indkøbssted i forhold til fx prisen.
Der stilles større krav til butiksmiljøet og dermed til butikkens rengørings og vedligeholdelsesniveau.

Industri
Vi er velkendt indenfor klargøring af automater og erhvervskøleskabe både de små og store. Med mange års erfaring kan vi klare alt i køl og frys uanset hvilket mærke det måtte være. Med vores dygtige medarbejderstab indenfor feltet er vi kun et opkald væk fra jer.